Post by inleleligde on Feb 28, 2022 21:16:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Angelo and Deemon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Angelo and Deemon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ povolení cheatů ▞▞▞
▞▞▞ Angelo and Deemon 2022 version ▞▞▞
Rozhovory mezi postavami jsou matoucí a zamýšlené cíle mise jsou zmatené. Tento druh hry má být hloupý se směšnými řešeními problémů, ale jazyk mezi vývojem a finální produkcí činí překážky nejasnými a pokusy o humor prostě otravují. Ovládací prvky pro hru point and click mají „tradiční“ styl, který této hře chybí. Vytváří frustrující opakované interakce.
Bude tam sekunda?
Opravdu skvělá point and click hra.
Koupil bych si plnou verzi, kdyby hlas hlavní postavy nebyl tak otravný! Doslova hlas každé druhé postavy byl dokonalý, ale tato volba hru zcela zničila. Velmi nešťastné. Špatné kreativní rozhodnutí. Promiňte.
Upřímně, tato hra je tak dobrá, líbí se mi příběh a je zábavná, ale ještě nemám peníze na zakoupení plné verze, tak je mi líto, že bych tuhle hru tak strašně rád dohrál.
Miluji tento typ her. Skvělá hra na 8palcovém tabletu. Hledáte další podobné.
nelze se dostat přes první fázi a žádné tlačítko nápovědy
Oceňuji tu práci, ale proběhnete jen pár stránek a hra je u konce. Nestojí za to, abych hrál za mé skromné prostředky. Bylo to rychle pryč. Jsem smutný.
Grafika byla docela dobrá. Není dost věcí k interakci. K mnoha dalším věcem maskování těch pár věcí, se kterými můžete interagovat. Suchý nebo technický humor rozhodně cílí na konkrétní demografickou skupinu. Do kterého nepatřím. Potřebuje hodně pomoci.
Hrál jsem pouze demo, ale má zvláštní smysl pro humor.
Smrtka není duch, ale skutečný žijící idiot. Čas smazat.
Líbí se mi to, kdybych měl nějaké peníze na dokončení
Dvě slova. Dobrá hra.
Můžete hrát pouze 2 úrovně. Poté si musíte hru zakoupit.
HLOUPÝ
Drahé na to, co to je, příliš mnoho mluvení a málo skutečných hádanek a hraní. Pěkná grafika a příběh, ale hra nestačí.
Bylo to v pořádku, možná jsem tomu nedal dost času? Odinstalováno, aby bylo místo v telefonu. Jen jsem se zasekl u prvního dílu! Zatracená mikrovlnka. Může to zkusit znovu později.
Přišlo mi to zmatené, nedokončil jsem to
Proč nemůžu hrát celou hru
Angelo and Deemon સાહસિક wifp
Tato hra mi přišla naprosto hysterická 🤣. Po přečtení recenzí se ale bojím zaplatit za celou hru. Pracuje se na aktualizaci, doufám??? Budu hrát dál a uvidíme 👀 jestli se něco změní.....Jinak skvělý 👍 čas.!.!.!
Pěkný příběh
Miluju tuhle hru..😊😊😊 Tak vtipná.. 😂😂😂😂😂
RamzanAli
Angelo and Deemon ماجراجویی olt
Dobrá hra příliš krátké demo
Магнат собачьих кафе Симуляторы nmf
Skvělá hra. Trochu krátké, ale slyšel jsem, že se chystá pokračování. Hádanky občas vyžadovaly nějakou obskurní myšlenku, ale nakonec velmi hratelný a příjemný příběh.
Krátké, ale úžasné. Líbí se mi postavy a umělecký styl, ale tohle by se opravdu mělo označit jako demo. Jako demo vás to vtáhne a přiměje vás vidět víc. Myslím, že by to stálo za těch 5 dolarů, které jsou potřeba k získání celého příběhu. Chtěl bych vidět více od tvůrců!
Ahoj, hra se mi líbí, ale někdy, když si něco koupím a je to pro mě obtížné, chci vědět, jestli mohu získat náhradu, pokud si nekoupím plnou hru. U jiných her jsem nemohl dostat své peníze zpět. Nebyl jsem šťastný.
Angelo and Deemon Περιπέτεια oble
Velmi dobrý příběh a humor, ale přišlo mi to trochu krátké. Podle názvu hry jsem očekával celý příběh, který není jeho součástí. Bude pokračování samostatnou hrou nebo bude rozšířeno jako součást této hry prostřednictvím aktualizace nebo tak?
Miloval to. Líbí se mi, jak dostáváte pomoc. Kdy je tu 2???
Fantastická hra. Perfektní bod a kliknutí. Skvělý příběh, grafika je skvělá. Příběh je na opakování hry trochu krátký, ale doufejme, že bude pokračování
Grafika je na špičkové úrovni, výzvy jsou opravdu skvělé a dobře promyšlené, na takovou délku předražené.
Na této hře je hodně co milovat a má velký příslib. Nastavení a příběh jsou vtipné a zábavné. Vezme mě zpět na opičí ostrov, který jsem miloval. Ještě dále ve hře ztrácejí hádanky svou jemnost a řešení se stávají náhodnými bez použití systému nápověd nebo míchání všeho ve vašem inventáři se vším ostatním. Například puzzle kostky ledu a závit na mobilní telefon. Říká se, že pár úprav a tohle by mohla být opravdu skvělá hra
Bla bla bla.... Příliš mnoho zbytečných dialogů, málo hraní
Banga dobrý
Moc pěkná hra díky
Užijte si minutu, dokud si tato hloupá hra nevyžádala příliš mnoho. Snižte ceny, pokud chcete více kupujících...zejména během pandemie
Vypadá to dobře, ale rychle se naučíte, že démonský rapper zní jako nějaký odpad z ghetta, který vám leze na poslední nervy. Po celou dobu hra naráží na Trumpa. Ne, díky.
Miluji to
Úplně zmatený nerozumí tomu, co dělat
Skvělá hra milovala postavy a velmi zábavná jediná nevýhoda Myslel jsem, že herní příběh byl trochu krátký, doufal jsem, že to bude trvat déle, doufám, že bude pokračování x
Je to dost lákavé na to, abyste chtěli další epizodu, ale řeknou, že má problémy s načítáním, během hraní mezi akcemi se načte několik sekund a v okamžiku n kliknutí to vypadá jako století, když je po každé akci. Ale kromě problémů je to dobře vykreslené, není to nejzábavnější, ale trefa nebo míň, ale především zajímavý pohled na peklo, kvůli kterému chcete pokračovat. Co se hlavolamů týče, pokud jste nostalgický po nesmyslných řešeních 90. let, tak zde nějaké najdete, ale ne tolik, abyste se zbláznili. Zkus to!
NUDNÝ
Vážně nejlepší hra s humorem a příběhem. Nyní jsem tuto hru dokončil, řekněte mi, že pokračování bude brzy vydáno
skvělá hra doufám že pokračování bude brzy!!!!
Jsem velkým fanouškem point and click Aventure her. Tato hra je v pořádku. Umění je hezké a přivádí mě zpět na opičí ostrov. Jde o to, že většina her typu point and click Aventure má nějakou logiku hádanek... Zdá se, že tato hra ji nemá. Nemám ponětí, co dělat dál, až na něco přijdu. Propracovávám se tím a je to v pořádku. Nestojí to 5,00 $ a ten malý rapper je otravný. Děláte mixtape ze psa, abyste se svezli od motorkáře? Žádná logika!
Chladný
Natěšení na další hru!