Post by sembcondcontchardi on Feb 6, 2022 19:27:54 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakirati povećanje tokena ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops - Стрелялки Шутеры 2022 version ▞▞▞
pa mi se sviđa njihov način na koji je igra postavljena, ali postoji jedan problem koji mi se ne sviđa. Igra nasumično prebacuje moj ak na moj pištolj kada još uvijek imam streljivo u svom ak-u i trčim. bez municije prebrzo do točke gdje završim dok ne pokupim tuđi pištolj. Bilo bi mi drago kada bi dodali više početne municije i da poprave nasumično prebacivanje oružja
Dajem 4 zvjezdice igra zaostaje
DOBRA IGRA. ALI PONEKADA KASNIJE. TAKOĐER VOLIM GRAFIKU.
Morao sam urediti svoju recenziju: bila bi sjajna igra, definitivno ima potencijala, ali postoje dva velika problema 1) hrpa hakera s aimbotovima i drugim hakovima 2) ako želite biti konkurentni, morat ćete potrošiti tisuće $$$ $. Dobro sam da trošim novac na oružje i druge nadogradnje, ali zašto bih to činio ako samo mogu dobiti hack. Čini se da je programerima više stalo do zarade nego da igre budu poštene i zanimljive i da se riješe hakera.
Popravi svoju fiziku dok guram do nečije lubanje koja pokazuje na tu glavu u ovoj igri i ako pucam zašto on nije mrtav, reci mi kako i uzmi snajpersku odgodu i pojačaj snajpere i sačmaricu prije nego što prijavim igru i kašnjenje na snajperistima me zabrljati
Bila je sjajna igra, a onda ste došli do razine 17 i postaje ili vrlo dugo grind ili P2P. Uopće nema krivulje učenja. Osjećam se potpuno prevarenim. Ažuriraj, potrošio novac da dođem do razine 21, ali opet sam nadmašen. Ne mogu nadograditi oružje do razine 24. Kako to učiniti kada drugi igrači uvijek imaju bolju opremu. Ova igra je besmislena. Devsi se sigurno smiju cijelim putem do banke.
Dobro je. Ali može se poboljšati na toliko malih načina s mnogo većim učinkom. Počinje s vrlo osnovnim oružjem, nova oružja bi se trebala otključati prilično rano. Također, kada se razlikujemo od COD-a koji je također besplatan za preuzimanje i igranje, ovo može pružiti mnogo bonusa ranije i posebnog oružja za držanje ljudi za udicu. Mine i bombe koje se mogu postaviti trebale bi biti tu kako bi ljudi mogli izrađivati strategiju.
molim vas da ovu igru učinite glatkom i na bilo koji način ona će zauvijek biti najbolja
Ovo je bila sjajna igra, ali čini se da je kupnja način za pobjedu. Postoji sjajna grafika i stvarno intuitivne kontrole. Ono što je razočaralo je jer neki ljudi moraju potrošiti doslovno stotine funti da bi imali najbolje oružje i najbolji oklop ili imaju hakove. To znači da vrlo često dolazi do nepoštene utakmice među igračima i nažalost isisava zabavu iz igre. Često se nađem kako prolazim kroz toliko metaka i minimalnu štetu, dok me nekoliko pogodaka pogađa i mrtav sam.
oh sigurno platiti za pobjedu, ali sviđa mi se
Nema podrške za kontroler
Modern Ops: Gun Shooting Games Akció llm
Odlicna
Predobro
Igra se stalno zamrzava, zbog čega morate odustati.
Vece mape trebaju da budu
Dive in the Past Aventura mbc
Igrao sam ovu igru kad sam bio mlad..uživao sam puno, daje mi csgo i COD vibracije u isto vrijeme...ta grafika je sjajna...ne možemo dobiti skin a da ne potrošimo svoj pravi novac. ..valuta u igrici nam je čak dopustila i nož leptira..dobar posao razvojni programer što je napravio tako kul igricu..jedino na što sam se žalio je sklapanje provodadžija koje je ponekad trajalo predugo...ali to je razumljivo.. .ako se više ljudi igra i primijeti ovu igru..i sklapanje bi bilo brzo..
Dobra igra. Bilo bi dobro još nekih featyres i mnogo bi poboljšanja grafike bila zahvalna.
Vlasnik igre je mo... Fu...r.. besplatna arena je puno bolja od modernih operacija... Zašto dajete tako težak nivo u 30
Igra je super igram već oko godinu dana jedini problem je što sam upravo kupio novi telefon, skinuo igricu i iz nekog razloga mi ne dopušta da igram igru kada pritisnem tipku "play". Vrijeme će teći koliko god S želi, a da ne bude u mogućnosti igrati kartu. Još uvijek imam svoj stari profil sa starog telefona i još uvijek mogu birati svoje oružje i kacige i futrole za pristup, ali što se tiče igranja stvarne igre, ne ide. Pokušao sam prijaviti problem s greškom 10 puta, ali bezuspješno.
Igra je zabavna, ali napredovanje vašeg oružja itd. je smiješno skupo. Cijena zlata za nadogradnju oružja itd. je toliko visoka da biste pomislili da kupujete pravo zlato od zlatara. Osobno nemam ništa protiv trošenja novca na igre i da ova igra ima povoljnije ponude, onda bih ih kupio. I to bi po mom mišljenju bila igra s 5 zvjezdica.
To je sjajna igra dok ne budete prisiljeni platiti za nadogradnju ili dok ne budete patka koja sjedi.
Zabavna igra. Slično kao kod CoD-a, grafika je pristojna. Kretanje je s vremena na vrijeme malo isprekidano, ali sve u svemu, lijepo ga dižem
U ovoj igri ima puno hakera. Spreman sam potrošiti. Zapravo sam već potrošio, ali sam ga smatrao beskorisnim zbog hakera. Molimo popravite svoju sigurnost.
LAG JAKO LOŠ LAG!!!! Dok se lag ne popravi i SVE!!!! BUTTON odgovori reagiraju onako kako su namijenjeni. Doći ću i otići na ovu igru. Nemojte me krivo shvatiti, to je dobra igra pucanja, samo vrijeme odziva kasni. I to nije moj telefon ili usluga jer imam 5g telefon i najbrži internet koji imaju. Igram COD bez zastoja i problema. Popravite i dat ću vam 5 zvjezdica. Oh, već sam ti poslao poruku provjeri e-poštu.
To je prilično pristojan strijelac. Ti pokazuješ. Ti pucaš. Neprijatelj mrtav. Bada Boom. Bada Bing.
Ok igra
Igra je bila sjajna do ažuriranja pokušavajući učiniti veće karte izgledati cool. Sada mi se igre smrzavaju svaki put kad igram te karte..izgubio sam 1000 trofeja i koliko granata. To je smiješno. Molim vas, učinite nešto po tom pitanju!!
Super igra🎮📸
Ciganjsko smeče nemojte skidati !!!!!!!
Modern Ops: Gun Shooting Games Action tny
Aaa
Zašto citori 725 shorty nije na prodaju, ljudi koji su propustili propusnicu za sezonu 8 ne mogu je sada kupiti. Ovo je NEPRAVEDNO za sve stalne igrače.
Modern Ops - Gun Games Shooter Laga wisl
u početku je bilo zabavno, ali kako sam postajao sve bolji i suočavao se s boljim igračima, shvatio sam koliko se plaća za pobjedu. vrlo razočaravajuće
To je zabavna arkadna pucačina, ali moj Bože!! sranje je na razini sklapanja provoda. Deinstalirao sam ovu igru toliko puta jer sam se umorio od pariranja s dečkima koji imaju elitno oružje da je to zapravo pokolj koji čeka da se dogodi. Ovdje je prijedlog ukloniti sbmm iz igre i spojiti ljude prema rangu i oružju
OK👍👎👏
Činjenica da je odgovor na sve što im kažete postoji način da se dobije zlato ne mijenja činjenicu da su uništili ovu igru s botovima i nekoliko igrača koji su ostali nakon što su dodali sve moguće botove su p2w ljudi, molimo popravite ova igrica mi se svidjela....
Uklonite visoki tečaj jer kao i ja iz zemlje Filipini, 1000 pezosa je previše za potrošiti za ovu igru pa vas molimo da bude manje kao u kriznoj akciji koju sam obično igrao, ali su napravili tjedni bonus ako dopunimo barem manje od 50 pezosa dat će nam 700-1k dia da kupimo za oružje ili nadogradnje. A ako je wen potrošio točno 50 pezosa, tu je besplatan pištolj ili skinuto vip oružje. Ako mislite da lažem pokušajte sami hvala na brizi...!!! P.S ovo još uvijek volim!
Dobro, prvo je da sama igra nije tako loša kao grafika i sve je mirno. Ali onda vas stvarno nervira kada drugi igrači počnu varati i što je još gore je da kada kliknete na gledanje videa da otvorite kovčeg ili dobijete nešto zlata, to je samo neugodno kao kad kliknete na video koji se pusti, ali onda ne ne primiti nagradu poput onoga što se događa?! Kao što je ovo, a također dodati ovome je da kada pokušam dovršiti dnevni izazov, to se neće računati! Popravi što prije!
Obožavam ovu igru, ali dajem joj 3 zvjezdice jer kad uđem u mach to će me potpuno izbaciti iz igre pa vas molim da riješite taj problem i dat ću igri 5 zvjezdica
Samo bih volio da, ako uzmeš tuđe oružje, zadržiš svoju kožu i dodatke
GGG DOBRA JE IGRA
4 zvjezdice s moje razine iskustva jer uživam igrajući ovu igru. Moja pritužba je što je oružje vrlo skupo. Ako se ova igra poboljša uz malo komunikacije s vašim suigračima, to bi bila najbolja igra pucanja na androidu.
Sve u igri je super, ali imam jedan problem. Igra me uvijek isključuje govoreći "battle server disconnected, provjerite svoju vezu i pokušajte malo kasnije." Provjeravam svoj wifi, dobar je, čak isprobavam i druge igre koje trebaju podatke i wifi da rade, rade dobro! Molim vas pomozite mi s ovim problemom, sviđa mi se igra... ne ovaj problem. Dat ću pet zvjezdica kada se popravi! Hvala na vašem vremenu.
Igra ima sjajnu grafiku, kontrole i oružje, ali bi mogla biti bolja uz nekoliko poboljšanja. Prvo, ima previše botova, što me baš i ne muči. Glavni problem su nagrade, količina nagrada koju dobijete je razočaravajuća. Obično dobijete oko 400-500 gotovine za pobjedu, ali iskreno, trebali biste dobiti oko 1000 gotovine po igri (ako pobijedite). Ova igra je sjajna i mislim da je ovo (nekoliko nagrada) ono što je sprječava da postane još bolja igra.
Super igrica.Samo da imam raketa,helikoptera i tenkova i granada.. Zato stavljam 4 zvjezdice,inače bi bilo 5 zvjezdica.Ja tu igricu preporučujem im svima..Onaj koji ne želi instalirati on je nobb, a oni koji su instalirali oni su profići...Samo tako volim ovu igricu jer ima krvi i možeš uzeti pištolj ...☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺🍋🍋🍋🍋🍋🍋🍌🥑🥑🥝🍅🍇🍅 🌶🌽🥕🍏🥔🍎🍎🍍🍆🥑🍌🍌🥝🍊😆🍊😆😑😑🤔🤔🤔🍘😜
Nevaljaaa
Ova igrica je jako dobra
dobra igra, molim vas dodajte neko novo mjesto. ali kada počinjem bitke većinu vremena je počeo problem s vezom.