Post by sembcondcontchardi on Feb 6, 2022 19:21:55 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Grow Castle - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ body generátora kódov ▞▞▞
▞▞▞ Grow Castle - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Crazy Car Stunts: Car Games Strategiya iba
Super hra velke mnozstvo postaviciek
Mega Tower - Casual tower defense game APK. Mega Tower - Casual tower defense game. 52,48498 · Grow Castle - Tower Defense APK
Grow Castle - Tower Defense Arkādes spēles tcw
Len tam klikas
Toto bola moja obľúbená hra, ale nedávne zmeny v schopnostiach fire tower, lightning tower a worms ZNIČILI moje tímy. Veľmi, veľmi smutné Edit: a zmeny stále prichádzajú. Ktokoľvek prevzal túto hru, zabíja ju do zeme. Je to tak strašné
Od 30.12.2020 do 14.01.2021 hra nefungovala. Teraz to opravili, ale nevrátili mi peniaze za časovo obmedzené veci, ktoré som si u nich kúpil a nemohol som ich používať, dokonca mi neodpovedali ani na email. Hra je dobrá hra, keď funguje, ale neutrácajte na ňu peniaze, pretože ak sa pokazí, nedostanete náhradu a pokazila sa 2 týždne. V podstate berú peniaze za veci, ktoré nesľúbia poskytnúť.
Generátor Pre Grow Castle - Tower Defense: Meny A Drahokamy ...
Nové
Grow Castle! v App Store
Stiahnite si Grow Castle Tower Defense 1.35.3 Mod peniaze zadarmo pre mobily Android, inteligentné telefóny. Tablety a ďalšie zariadenia.
Grow Castle - Tower Defense Arcade iwcz
Po 250 levely ma to uz zacalo nudit. Na zaciatku fajn hra
Hra spadla a stratil som viac ako 300 vĺn skúseností a milióny v zlate/drahokamoch. Tiež som mal v hre nákupy, ktoré sa stratili.... hra stále hovorí, že sa nemôžem pripojiť k serverom (prepol som medzi wifi a mobilom a vypol som telefón) a všetok môj postup je stále preč. Dúfam, že čoskoro dostanem späť svoje skutočné peniaze alebo pokrok.
Pocket BnB M Bomber Friends Bomberman Mario bros APK stiahnuť ...
Dobre
potrebuje nových hrdinov a nové aktualizácie
Grow Castle - Tower Defense Arcade pzff
Neviem, čo sa stalo, prečo je hra dobrá ako predtým a zápasy sú teraz férovejšie Nepotrebujem opakovať úroveň, môžem neustále brúsiť úroveň bez opakovania úrovne a je to tak dobré, a páči sa mi, ako je tu pre hráčov vždy vývoj
Hra vás zastaví v hraní, takže si môžete zahrať nejakú zvláštnu „nájdi hrdinu“, kde je Waldo minihra, kde musíte nájsť malého „hrdinu“ medzi 4 alebo 5 ďalšími malými postavami, ktoré sú rovnakými modelmi ako tie v hre. Má časovač, ktorý pridá čas k časovaču, ak vyberiete nesprávneho "hrdinu". Neexistuje žiadny spôsob, ako zavrieť alebo vycúvať z okna. Ak hru zavriem a reštartujem, minihra tam stále je. Nerozumiem, prečo to tam je.
Dobra hra no niektore ine mozu byt lepsie
Veľmi dobrá hra.
Skvelá hra, ale od poslednej aktualizácie dostávam od drakov iba veci B-tier. Zabil som čierneho a červeného draka asi 200-krát každého a mám percento 5,5% a 9,5% pre vybavenie A-tier. Pred aktualizáciou mi pravidelne kvapkal výstroj A a niekedy aj S. Nenašiel som iné recenzie uvádzajúce to isté, ale ocenil by som, keby ste sa na to pozreli.
Dostal som nový telefón. Na starom sa z nejakého dôvodu nezálohovalo do cloudu. Vývojári nebudú odpovedať na e-maily, keď ich požiadam o obnovenie pri nákupoch hier. Alebo mi vráťte peniaze. Strašné!
Hra sa mi páči, ale kúpil som si zlatý roh a zobrali mi platbu, ale hra hovorí, že nie. ak opravia túto aktualizáciu, zmení sa hodnotenie: Uplynulo niekoľko dní, odkedy som vývojárovi poslal e-mail, nedostal som nič späť a hra stále nerozpoznáva môj nákup za takmer 5 USD. Odmietam pokračovať v hraní a okamžite odinštalujem, kým sa mi neozve, alebo na dobu neurčitú. Zmena mojej recenzie z 3 hviezdičiek na 1 hviezdičku, pretože vývojári v tejto otázke nepokročili.
Snažil som sa túto hru páčiť, naozaj sa mi to páčilo, „hral som“ ju asi 2 týždne a jednoducho sa do nej neviem dostať. je to predovšetkým hra AUTOBATTLER, takže sa hrá sama o sebe, čo je podľa mňa zábava, ak sa vám to páči. Problém je v tom, že ak chcete zarobiť peniaze, musíte byť v hre. Takže keď sa odhlásite, nezarobíte nič? PREČO? Je to autobattler, zmyslom je odísť a vrátiť sa neskôr? Grafika je otrepaná a oceňujem prácu, ktorá sa do toho dala, ale v skutočnosti nerobíte nič.
Túto hru SUPER milujem, odkedy som bol v G5. Takže, prosím, urobte denné odmeny offline. ĎAKUJEME OD:🇵🇭
Úžasný
Ubr hra odporúčam si ju stiahnuť nezaberá ani 2mb ako Denis 30
Strasne vyborna hra na dlhe i kratke cestyasi 30 hodin som uz na tym zabil
Grow Castle - Tower Defense Trò chơi điện tử uid
Grow Castle - Tower Defense Arkādes spēles tcw
Hra nájdite hrdinu: 40 minút čakania pri zobrazení obrazovky a čas sa nepočíta, ak opustíte hru a zároveň nemôžete hrať s ostatnými zamestnancami v hre? Vážne? 40 minút je hra otvorená. Nič nerobíte? Užite si spätnú väzbu 1 hviezdičkou!!!
Skvelá hra
Páči sa mi možnosť sledovať reklamy za malú odmenu. Dobrá hra. Výborne chalani a chalani.
Prečo nemôžem načítať alebo uložiť svoje údaje v mojom účte Google? -_-
Skvelá hra, neviem čo by som o nej povedal, 6/5
Hra je zábavná, len hranie online je nemožné. Ak je pripojený k internetu, hra sa nenačíta, ak sa pripojím, kým je stále otvorená, úplne zamrzne.
Takže táto zábavná hra je teraz aktualizovaná a nie som šťastný, že ju teraz môžem ťažiť
hlúpy výber hry na hrdinu nezmizne a nezdá sa mi, že by som vyhral, mám 40 minút a musím zostať v hre, aby padla. nie gunna play, ak nie je opravené. na rozdiel od toho, čo som videl, je to slušná hra.
Absolútne milujem túto jednoduchú úžasnú hru, ale teraz sa zasekla a keď sa pokúšam na čokoľvek kliknúť, hovorí CANNOT CONNECT TO SERVERS. Nie je to moja wifi alebo moje údaje, pretože všetko ostatné v mojom telefóne funguje správne a tento problém sa práve dnes začal s touto hrou. Prosím, pomôžte mi opraviť túto chybu, aby som mohol pokračovať v hraní mojej obľúbenej hry. Ďakujem
Veľmi dobrá hra Sťahuj hneď TOPKA 😎😎😎😎😎😎😎 Som weve 550
Táto hra je taká úžasná, ale pridajte si nového dračieho šéfa
Dobrá hra na mobil? Grow Castle napriek tomu, že má hrozné meno ako každá iná mobilná hra, táto je skrytý klenot. Táto hra dostane 9/10.
Skvelé a tiež náročné a pridajte ešte jedného draka🤗
Super hra úplne naj odporúčam
Ospravedlňujem sa za 1 hviezdičku. ale je mi tak smutno, keď mi zakázali prístup, míňam toľko peňazí na túto hru a trvalo mi dlho, kým som si vybudoval svoj hrad. všetko to začalo, keď mi môj priateľ povedal, aby som si stiahol speedhack, aby som tlačil vlny rýchlejšie a bežím to ako 3 hodiny. a než som si to uvedomil ... bol som zakázaný na serveri . dáš mi ešte šancu?. Nechcem sa vzdať tejto hry a prisahám, že už nikdy nebudem podvádzať. a zmeniť hodnotenie xD
Spočiatku dobrá hra, len na túto jednu hru som dal 80 hodín na herné centrum, aby som sa jedného dňa prihlásil, pretože vydali aktualizáciu (stáva sa často), čo znamená, že som sa nemohol prihlásiť a musel som sa obnoviť zo servera, čo znamená, že som stratil asi 2 /3 dni postup, neviem, či budem hrať znova, keď som premrhal čas....ukladať postup každých sto vĺn alebo tak, povedal by som, som rád, že som sa zdržal nákupov hier, inak by to bolo tiež bolo na nič
Nemôžem uložiť svoj účet v cloude, píše sa "spojenie stratené, reštartujte hru", ale reštartujem ho, ale stále. neviem co mam robit. Mám stabilnú sieť, ale stále sa mi zobrazuje pripojenie stratené. Oprav to kámo!!